Om oss - Finn Henning Labråten
293
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-293,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Om oss

Snekker

Finn Henning Labråten

Vi har lang erfaring fra bransjen, og har opp igjennom årene opparbeidet oss et stort kontaktnettverk innen fagfeltet. Vi har kontakter blant arkitekter, rørleggere, ingeniører og elektrikere. Den lange erfaringen og gode nettverket vi har opparbeidet oss gir oss gode muligheter til å levere en totalpakke til deg. Uansett om drømmen din er å bygge et nytt hus, rehabilitere et eldre hus, pusse opp ditt nåværende, bygge ny garasje, legge terrasse, eller bygge på huset, er det bare å komme til oss med en ide, og vi skal gjøre vårt ytterste til å realisere drømmen din.

Vi tar på oss oppdrag innen nybygg, tilbygg og rehabilitering. kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, og vi har alle nødvendige godkjenninger. Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd.

Vi er strukturerte og målbevisste. Vi skal gjøre vårt ytterste til at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris. Ta gjerne kontakt med oss for en gratis befaring.

Bilde av nybygg - Finn Henning Labråten Ski - Snekker

KONTAKT OSS

Snekker Finn Henning Labråten

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle